top of page

BOKNING

Du kan se alla lediga tider och boka in din lektion själv HÄR. Hör av dig till mig om du inte hittar en tid som passar så kommer vi fram till en lösning. Är ni flera som vill boka lektioner på samma stall? Skriv till mig vilken dag och datum ni önskar så gör jag mitt bästa för att anpassa schemat så ni får tid efter varandra. 

 

Kontakta mig vid förfrågan om clinics, uppvisningar, tävling eller föreläsningar.

Telefon: 073-523 83 10

Mail: awarehorsemanship@gmail.com

IMG_5290.JPG
BOKNINGSVILLKOR

Fri avbokning fram till 48 timmar innan lektionens start - därefter debiteras 100 % av avgiften. Återbetalning sker då endast vid läkarintyg/veterinärintyg. En del lektioner, t.ex. vid längre resor, är helt bindande (detta kommer isåfall att framgå vid bokningen).

Om bokad privatlektion går över till problemlösning eller att det visar sig vara en högrisk-häst kommer lektionen att debiteras som problemlösning 950 kr/timmen. Till problemlösning räknas även högrisk-hästar (exempelvis hästar som har lätt till att sparka, stegra, sparka bakut m.m.).

Vid alla lektioner där du önskar att jag rider hästen tillkommer en kostnad på 200 kr. 

Reseersättning tillkommer alltid 40 kr/mil. Jag utgår från Dansered Södergårdsvägs 1, 424 91 Olofstorp (Göteborg) och tar alltid den kortaste vägen. Är ni flera deltagare betalar ni individuellt pris, men delar på reseersättningen. Vid de tillfällen jag har med egen häst (endast vid önskemål) ligger milersättningen på 60 kr/milen.

Betalning sker på plats via swish eller faktura.

bottom of page