top of page

Privatlektioner

Vill du få en bättre kommunikation med din häst? Kanske vill du lära dig mer om Liberty, trickträning eller Reining? Eller har du ett problem med din häst som du vill ha hjälp att lösa? Under en privatlektion ligger allt fokus på dig och din häst. En privatlektion innebär inte att du måste rida, du väljer själv om du vill rida eller träna från marken. Vi går igenom dina mål, tränar tillsammans och du får med dig tips och verktyg för hur du sen kan fortsätta träningen på egen hand. ​Fokus ligger på att bygga en stabil grund där hästen ska våga försöka, vilja vara till lags, känna sig trygg och tycka om arbetet.

Privatlektioner sker på din hemmaplan om inget annat är överenskommet. Se till att du och din häst är uppvärmda och redo innan lektionens start. Fundera över vad du har för mål och drömmar med din häst, så jag kan lägga upp bästa möjliga plan för er!

IMG_0950_edited_edited_edited.jpg
året (19)_edited.jpg

Privatlektioner

Få hjälp med:

  • Reining - träning, coachning, tävling.

  • Liberty och trickträning.

  • Inridning & unghästhantering.

  • Tömkörning.

  • Problemlösning.

Priser:

Privatlektion 45 min: 750 kr.

Problemlösning: 1100 kr/timme.

Reseersättning tillkommer 40 kr/mil.

Bokningsvillkor

Fri avbokning fram till 24 timmar innan lektionens start - därefter debiteras 100 % av avgiften. Alla lektioner sker på din hemmaplan om inget annat är överenskommet.

Om bokad privatlektion går över till problemlösning eller att det visar sig vara en högrisk-häst kommer lektionen att debiteras som problemlösning (1100 kr). Till problemlösning räknas även högrisk-hästar (exempelvis hästar som har lätt till att sparka, stegra, sparka bakut m.m.).

Reseersättning tillkommer alltid 40 kr/mil. Jag utgår från Kode, Kungälv. Är ni flera deltagare betalar ni individuellt pris, men delar på reseersättningen. Vid långa resor kan tåg, buss eller flyg vara ett bättre alternativ.

 

​Betalning sker på plats via swish eller faktura (10 dagar).

bottom of page