top of page

TJÄNSTER

PRIVATLEKTIONER

Priser;

Enkel privatlektion (45 min): 550 kr.

Dubbellektion (90 min): 990 kr (10 % rabatt, ord.pris 1100 kr).
 

Om tjänsten:

Under en privatlektion ligger allt fokus på dig och din häst. En privatlektion innebär inte att du måste rida, du väljer själv om du vill rida eller träna från marken med din häst. Innan lektionens start önskar jag att du funderar på vad du har för förväntningar på lektionen och dina mål för framtiden. Berätta för mig så kan vi planera bästa möjliga plan för just dig och din häst!

Erbjuder hjälp med;

  •  Reining - coachning, träning och tävling.

  •  Skola om din häst till western.

  • Liberty (träna din häst löst från marken samt ridning utan sadel och träns eller i halsring).

  • Tömkörning.

  • Få en bättre kommunikation med din häst.

Fästpunkt 3
IMG_5338.JPG
Fästpunkt 4
INRIDNING

Priser;

Enkel inridningslektion (45 min): 650 kr.

Inridningspaket 10 lektioner: 5850 kr (10 % rabatt, ord.pris 6500 kr).

Om tjänsten:

Vill du börja träna din unghäst eller är det dags för inridning? När du bokar mig för inridning väljer du själv hur mycket du vill vara delaktig i träningen och all träning sker på din hemmaplan. Du får tips och verktyg för att fortsätta träningen hemma på egen hand. Perfekt för dig som vill vara med och rida in din häst själv eller vill undvika att lämna bort din häst i träning. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv, men ha mig vid sidan av som stöttar och coachar dig framåt i processen när problem uppstår?

 

Fästpunkt 2
PROBLEMLÖSNING
Priser;
Enkel lektion (60 min): 950 kr.
Erbjuder skräddarsydda upplägg (pris varierar beroende på omfattning, risker och tidsåtgång).
Om tjänsten:

Har du problem med att lasta din häst? Vägrar din häst att lämna gårdsplanen? Går det inte att fånga din häst i hagen? Eller försöker din häst bocka av dig när du rider? Vad du än har för problem har jag varit med om det mesta och hjälper dig gärna. Till problemlösning räknas även högrisk-hästar (exempelvis hästar som har lätt till att sparka, stegra, sparka bakut m.m.). 

 

För problemlösning rekommenderar jag att du börjar med att boka en lektion för att jag ska få träffa dig och din häst samt bilda mig en uppfattning av vad problemet kommer ifrån. Därefter lägger vi upp en plan som skräddarsys efter dig och din häst.  I vissa fall räcker det med en lektion och att du får med dig tips och verktyg för att lösa problemet själv. I andra fall krävs det en mer långsiktig plan med ett upplägg som skräddarsys efter dig och din häst.

OBS! Viktigt att komma ihåg är att problem ofta uppstår i samband med smärta hos hästen, t.ex. från obehag av sadeln, ont i hovar, magsår m.m. En häst går inte till extremitet bara för att "vara dum". Det finns alltid en logisk anledning till att hästen reagerar som den gör (som inte heller behöver bero på smärta). Jag ser gärna därför att hästen är kollad av veterinär innan vi börjar jobbar ihop för att se till att hästen inte har ont på något sätt.

Fästpunkt 5
BOKNINGSVILLKOR 

Fri avbokning fram till 24 timmar innan lektionens start - därefter debiteras 100 % av avgiften. En del lektioner, t.ex. vid längre resor, är helt bindande (detta kommer isåfall att framgå vid bokningen).

Om bokad privatlektion går över till problemlösning eller att det visar sig vara en högrisk-häst kommer lektionen att debiteras som problemlösning (950 kr). Till problemlösning räknas även högrisk-hästar (exempelvis hästar som har lätt till att sparka, stegra, sparka bakut m.m.). Vid alla lektioner där du önskar att jag rider hästen tillkommer en kostnad på 200 kr. 

Alla lektioner sker på din hemmaplan om inget annat är överenskommet. Reseersättning tillkommer alltid 40 kr/mil. Jag utgår från Kode, Kungälv eller Olofstorp, Göteborg. Är ni flera deltagare betalar ni individuellt pris, men delar på reseersättningen. Vid långa resor kan tåg, buss eller flyg vara ett bättre alternativ.

Betalning sker på plats via swish eller faktura.

bottom of page