top of page

KOMMANDE EVENT 2023

Här hittar du alla kommande event som jag har framöver. Kontakta mig för att boka där det finns ledig tid!

22 mars - Lektioner Lindome 

Onsdagen den 22 mars befinner jag mig i Lindome för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

22 mars - Lektioner Billdal - FULLT!

Onsdagen den 22 mars befinner jag mig i Billdal för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under morgonen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

27 mars - Lektioner Torslanda - FULLT!

Måndagen den 27 mars befinner jag mig i Torslanda för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under morgonen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

27 mars - Lektioner Gråbo 

Måndagen den 27 mars befinner jag mig i Gråbo för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

29 mars - Lektioner Ljungskile - FULLT!

Onsdagen den 29 mars befinner jag mig i Ljungskile för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

29 mars - Lektioner Trollhättan 

Onsdagen den 29 mars befinner jag mig i Trollhättan för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

1 april - Lektioner Kungälv - FULLT! 

Lördagen den 1 april befinner jag mig i Kungälv för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under morgonen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

1 april - Lektioner Ale - FULLT!

Lördagen den 1 april befinner jag mig i Ale för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

2-5 april - Norge-tour - FULLT! 

Den 2-5 april befinner jag mig i Norge och är tillgänglig för lektioner under vissa tider. Kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

12 april - Lektioner Lindome 

Onsdagen den 12 april befinner jag mig i Lindome för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under morgonen eller eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

15-16 april - Clinic Apelås Gård, Lidköping

Helgen den 15-16 april anordnar vi en tvådagars-clinic på Apelås Gård i Lidköping! Mer information kommer, men du kan redan nu reservera din plats genom att kontakta mig.

18 april - Lektioner Skepplanda

Tisdagen den 18 april befinner jag mig i Skepplanda för att ha privatlektioner. Finns lediga tider kvar under morgonen eller eftermiddagen, kontakta mig för att boka! Lektionen sker på din hemmaplan.

29-30 april - Clinic Skönabäck Sweden, Skurup

Helgen den 29-30 april anordnar vi en tvådagars-clinic hos Skönabäck Sweden i Skurup! Mer information kommer, men du kan redan nu reservera din plats genom att kontakta mig.

10-11 juni - Clinic Jönköping

Helgen den 10-11 juni anordnar vi en tvådagars-clinic i Jönköping! Mer information kommer, men du kan redan nu reservera din plats genom att kontakta mig.

bottom of page