top of page
DB968868-F000-411E-B9D2-4C6067B0DEFF.jpeg

Ester & Rima

Det fyrbenta teamet består av den busiga Golden Retrievern Ester och det vackra quarterstoet Snap O Rima!

Snap O Rima

Jac O Rima x Snap Cal Aech (Snapper Cal Bar)

Född: 2008

Färg: Buckskin

Jag (Josefine) fick Rima 2012 och hon var min första quarterhäst. Hon har alltid varit otroligt snäll, väldigt försiktig och känslig. Hon vill alltid göra sitt bästa, vilket också kan bli utmaningen med henne eftersom hon blir orolig när hon inte är säker på uppgiften. Under våra första två år hade vi mycket utmaningar tillsammans men med tiden lärde vi känna varandra och vi nådde mycket framgångar tillsammans. Vi blev bland annat Svenska Mästare 3 år i rad, var rankade nummer 1 på AQHA's världsranking och kvalade till EM flera gånger. Hon var också min landslagshäst och vi tävlade framgångsrikt i FEI Young Rider klasser.

Rima är den hästen jag brukar ha med mig på clinics och demos, många känner säkert igen henne från Eurohorse och de uppvisningar vi haft runt om i landet. Hon har haft två föl (Boom Shaka Snap 2018 och Spooky Rima 2019) och var en otroligt duktig mamma. Planen är att förhoppningsvis betäcka henne igen, men annars är målet bara att Rima ska vara frisk, glad och njuta av livet!

IMG_4279_edited.jpg

Målriktade Ester (kallas Ester, Esterson, Ester pasta... ja kärt barn har många namn!)

Livsglädjens Kraftfulla Gloria x Livsglädjens Nyårige Trolle

Född: oktober 2021
Ras: Golden Retriever (jakt-golden)

Ester kom till oss vintern 2021 och är vår lilla glädjespridare i familjen. Hon är alltid glad, älskar människor (speciellt män med skägg) och ställer upp på allt man ber henne om. Många av er har träffat Ester när hon är med på jobb och under olika events med hästarna!

 

Ester älskar att springa i skogen, åka bil, tugga på pinnar, apportera och att hänga med på turer med hästarna!

E9A44092-1E89-4BA9-9517-931E8DFE8C66.heic
bottom of page