top of page
img_2698-1.jpg

Malin Pilhede - Aware Performance

Så vem står bakom Aware Performance, jo det är ett energiknippe som heter Malin Pilhede. Resan till att öppna egen klinik tog sin fart redan som barn då avsnitten på hjärnkontoret om kroppen, anatomi och träning alltid var det mest spännande. Därefter tog nörderiet över och efter en detour på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet samt en examen som företagsekonom kände jag att skutan var på väg åt fel håll, sagt och gjort, 180 grader åt andra hållet och en utbildning till medicinsk massageterapeut och för att öppna eget kändes helt rätt. Nyfikenheten visste inget stopp och 2020 påbörjade jag mina studier till Osteopat D.O. i Göteborg vilka kommer färdigställas nu i vår 2024 tillsammans med det jag tror är Sveriges mysigaste klass. 

Träning är livets medicin och som crossfit-atlet, friluftsälskande vandrare, off-piste-skidåkare och numera ryttare så ligger rörelsen och friheten i min kropp mig varmt om hjärtat. Det var också en av anledningarna till att jag bytte yrke. Under en roddsäsong nere i Nya Zeeland skadade jag min axel på grund av överbelastning inför Nationals, vi vann guldet men det kostade på. Jag sökte med ljus och lykta efter någon som kunde förstå min smärta men gick bet om och om igen tills jag tillslut la min karriär på hyllan, smärtan var för svår och träningen fungerade inte. Efter en tid fann jag crossfit, kanske inte optimalt för en gammal axelskada men den började faktiskt läka. Idag vet jag att den skadan jag hade på Rotatorkuffen borde ha kunnat bli fixad på ungefär 20 minuter i kombination med 2 månaders rehab. Efter den erfarenheten vill jag aldrig att en patient jag har ska uppleva något liknande- därför jobbar jag noggrant, nyfiket och jag vill alltid göra mitt bästa för jag vet hur mycket det betyder att få rätt hjälp. Tro mig. 

Förutom plugg trivs jag bäst med att pilla runt på gården (alltid något som ska lagas) med hästarna, rida ut eller resa bort och vara i bergen med långa toppturer och fina åk nerför med vänner. Snart får jag även med frugan på brantare åk då hon övar på den ädla konsten av skidåkning och snowboard. Vovvarna är ofta med både på gården och i fjällen, mer om Enya och Ester kan ni läsa under team då de ofta är med på jobbet. Speciellt snarkmaskinen Enya.  

 

Förutom att plugga till vanlig osteopat läser jag även in det för hästar och bör vara klar under hästen 2023, men det kommer mer om det när jag väl är klar. En sak i taget. 

Nä nu ska jag sluta skriva och hoppas få ett gott samtal, goa skratt och roliga utmaningar att lösa tillsammans med dig när du bokar tid! 

Hakuna Matata!

//M

Skärmavbild 2024-03-13 kl. 09.53.14.png
Skärmavbild 2024-03-13 kl. 09.54.13.png
Skärmavbild 2024-03-13 kl. 09.55.06.png
bottom of page